12.22 Etkili Ekip Kurma ve Mülakatçı Eğitimi

En Yakın Eğitim Tarihi
20 Kasım Online

0.5 Gün
Katılım Ücreti:        3.600 ₺ + KDV

İşe alım süreçleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen, ekip kuran veya ekip yönetmeye hazırlanan profesyoneller, insan kaynakları uzmanları ve yöneticiler. Eğitim, ekip oluşturma ve etkin mülakat teknikleriyle birlikte, geleceğin becerilerine yönelik yetkinlikleri de geliştirmeyi amaçlamaktadır. Bu eğitim, ekip yönetimi ve mülakat süreçlerinde kendini geliştirmek isteyen tüm profesyone

Bu eğitim, işe alım süreçlerinin her aşamasını kapsayacak şekilde tasarlanmıştır. Katılımcılar, etkili iş ilanı hazırlamadan başlayarak adaylarla ilk temasın yapılması, mülakat planlaması, değerlendirme araçlarının kullanımı, farklı mülakat türleri, yetkinlik bazlı mülakat tekniği ile etkili ekip kurmaya dair kapsamlı bilgi edineceklerdir. Eğitim boyunca, adayların sadece mevcut becerilerini değil, iş dünyasında değişen dinamikler doğrultusunda gelecekte ihtiyaç duyulacak becerilerini nasıl değerlendireceğinize dair bilgiler de sunulacaktır. Ayrıca işe alım süreçlerinin her aşamasında yalnızca teorik değil, pratikten örnekleri de dinleyebileceğiniz bu eğitimde ekip dinamiklerini analiz ederek en uygun adayın seçimi ve doğru ekip yapılandırması üzerine odaklanılacaktır.

Eğitimin amacı, işe alım süreçlerini optimize ederek doğru yetenekleri işe alma ve güçlü ekipler kurma becerisini kazandırmaktır. Katılımcılar, işe alım sürecinin her aşamasını stratejik olarak yönetmeyi, adaylarla etkili mülakatlar yapmayı ve çeşitli mülakat tekniklerini uygulamayı öğrenerek, en uygun adayı seçme yeteneğini geliştireceklerdir. Ayrıca, geleceğin iş dünyasında ihtiyaç duyulacak becerileri tanıma ve bu becerilere sahip adayları belirleme konusunda yetkinlik kazanacaklardır.

Eğitim Programı

İşe Alım Stratejileri ve Planlama

Aday Değerlendirme ve Mülakat Teknikleri

Yeni İş Dünyası Yetkinlikleri- Gerekli Beceriler

Etkili Ekip Kurma Püf Noktaları

Değerlendirme Araçları ve Testler

Mülakatçı Becerileri